Selecteer een pagina

Tot 75 personen

Boot Huren
Sail Intocht 2020

woensdag 12 augustus 2020

Geniet op onze historische sleepboot Independent3 van de fantastische sfeer op het water tijdens de Sail intocht van 2020. Terwijl jullie verwend worden met lekkere hapjes en drankjes, zien jullie de Tallships van Sail 2020 voorbij varen. Vanaf ons schip de Independent3 hebben jullie rondom goed uitzicht. Het schip is van alle gemakken voorzien en de informele, gezellige huiskamersfeer zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Dus stap aan boord en maak dit geweldige evenement van dichtbij mee!

sail intocht boot huren 2020 rederij het ij amsterdam
“Wij hebben tijdens de Sail in een fantastische dag gehad en het was uitstekend verzorgd.” Sail In Parade 2015

“We hebben het met z’n allen ervaren als een bijzonder leuke en ontspannen dag. De stemming was fantastisch en dit werd mede veroorzaakt door jullie manier van aanpak!!” Sail In Parade 2010

Arrangement
Sail Intocht 2020

woensdag 12 augustus 2020

€ 175 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 08:30 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam
  • 09:00 – Vertrek schip richting de start van de Sail In Parade in IJmuiden. Ondertussen krijgen jullie wat lekkers bij de koffie.
  • Rond 11.00 – Start Sail intocht 2020. Vanuit de sluizen van IJmuiden varen de Tallships richting Amsterdam begeleid door een menigte van bootjes en schepen. Een fantastisch gezicht, waar jullie zelf onderdeel vanuit maken op onze historische sleepboot Independent3.
  • 11:15 – Terwijl de Tallships langzaam langs varen worden jullie verwend met een uitgebreide brunch.
  • 13:30 – Verschillende warme en koude borrelhapjes worden in gangen rondgebracht.
  • Rond 15.30 – Aanmeren in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord dat ook onderdeel is van het Sail evenementengebied.

Boothuur

inclusief 7 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief lekkers bij de koffie, uitgebreide brunch, heerlijke borrelhapjes en drankjes (koffie, thee, fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020 en kunnen daarom in het hele evenementengebied varen. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee tijdens dit geweldige evenement!


Privacy verklaring

Boot Huren Sail In Parade 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Sail In Parade op woensdag 12 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.