Selecteer een pagina

Tot 75 personen

Boot Huren
Sail Borrel Vaartocht

donderdag 13 t/m zaterdag 15 augustus

Kom met Sail lekker borrelen op onze historische sleepboot Independent3, ons varend café. Geniet met een drankje in de hand van al het moois op en rond het water. Terwijl jullie langs de Tallships varen brengt de bemanning heerlijke borrelhapjes rond. Het schip is van alle gemakken voorzien en de informele, gezellige huiskamersfeer zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Dus stap aan boord en beleef Sail 2020 vanaf het water!

sail intocht boot huren 2020 rederij het ij amsterdam
“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Een fantastische manier om Sail bij te wonen.” Sail 2015

Arrangement
Sail Borrel Cruise 2020

13 t/m 15 augustus

€ 109,50 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 15:30 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam. Ontvangst met prosecco.
  • 15:45 – Na ontvangst met prosecco door de Kapitein en bemanning zal het schip vertrekken voor een onvergetelijke Sail Cruise op het IJ langs de statige Tallships, indrukwekkende marineschepen en mooie historische (stoom)boten van Sail 2020. Terwijl jullie met een drankje in de hand genieten van de geweldige sfeer en alle schepen en bootjes op en rond het water, brengt de bemanning heerlijke borrelhapjes rond.
  • 18.30 – Ontschepen in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord dat ook onderdeel is van het Sail evenementengebied.

Boothuur

inclusief 3 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief ontvangst met prosecco, uitgebreide borrelhapjes en drankjes (fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020 en kunnen daarom in het hele evenementengebied varen. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee met SAIL 2020!

Privacy verklaring

Boot Huren Sail Borrel Vaartocht 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Borrel Vaartocht tijdens Sail Amsterdam 2020 op donderdag 13, vrijdag 14 of zaterdag 15 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.