Selecteer een pagina

Tot 75 personen

Boot Huren
Sail Out Parade

zondag 16 augustus

Zwaai de indrukwekkende Tallships en de bemanning uit als ze op zondag 16 augustus terug richting zee varen. Geniet met een drankje in de hand van al het moois op het water. Terwijl jullie de vertrekkende Tallships van dichtbij bekijken brengt de bemanning heerlijke borrelhapjes rond. Het schip is van alle gemakken voorzien en de informele, gezellige huiskamersfeer zorgt ervoor dat het een onvergetelijke middag wordt. Dus kom met de Sail Out Parade lekker borrelen op onze historische sleepboot Independent3!

sail out parade boot huren 2020 rederij het ij amsterdam
“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Een fantastische manier om Sail bij te wonen.” Sail 2015

Arrangement
Sail Out Parade 2020

zondag 16 augustus

€ 109,50 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 14:30 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam. Ontvangst met prosecco.
  • 15:00 – Na ontvangst met prosecco door de Kapitein en bemanning zal het schip vertrekken voor de Sail Out Parade richting IJmuiden. Tientallen Tallships van Sail 2020 zullen deze dag weer vertrekken uit Amsterdam en over het Noordzeekanaal richting de zee varen. Terwijl jullie met een drankje in de hand de schepen uitzwaaien en genieten van de geweldige sfeer, brengt de bemanning heerlijke borrelhapjes rond.
  • 18.00 – Ontschepen in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord.

Boothuur

inclusief 3,5 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief ontvangst met prosecco, uitgebreide borrelhapjes en drankjes (fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee met de Sail Out Parade 2020!


Privacy verklaring

Boot Huren Sail Out Parade 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Sail Out Parade op zondag 16 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.