Selecteer een pagina

Tot 250 personen

Boot Huren
Sail Out Parade

zondag 16 augustus

Op zondag 16 augustus vertrekken de statige Tallships van Sail 2020 vanuit Amsterdam richting IJmuiden. Zwaai de statige Tallships en haar bemanning uit vanaf ons panoramadek. Geniet met een drankje in de hand van de sfeer en al het moois op het water. Ondertussen worden jullie verwend met heerlijke borrelhapjes. Het schip heeft meerdere salons en buitendekken en is van alle gemakken voorzien. Stap aan boord en kom lekker borrelen tijdens de Sail Out Parade 2020!

sail out parade boot huren 2020 rederij het ij amsterdam
“Gisteren waren we op jullie boot de Stortemelk om Sail mee te maken. We hebben een fantastische dag gehad en dat alles door jullie organisatie. Mooi schip, alles prima schoon, vriendelijk personeel en behulpzaam, tocht zoals beloofd. Nogmaals onze dank voor het programma en graag tot een volgende keer.” Sail 2015

Arrangement
Sail Out Parade 2020

zondag 16 augustus

€ 109,50 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 14:30 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam. Ontvangst met prosecco.
  • 15:00 – Na ontvangst met prosecco door de Kapitein en bemanning zal het schip vertrekken voor de Sail Out Parade richting IJmuiden. Tientallen Tallships van Sail 2020 zullen deze dag weer vertrekken uit Amsterdam en over het Noordzeekanaal richting de zee varen. Terwijl jullie met een drankje in de hand de schepen uitzwaaien en genieten van de geweldige sfeer, brengt de bemanning heerlijke borrelhapjes rond.
  • 18.00 – Ontschepen in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord.

Boothuur

inclusief 3,5 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief ontvangst met prosecco, uitgebreide borrelhapjes en drankjes (fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020 en kunnen daarom in het hele evenementengebied varen. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee met de Sail Out Parade 2020!


Privacy verklaring

Boot Huren Sail Out Parade 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Sail Out Parade 2020 op zondag 16 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.