Selecteer een pagina

Tot 250 personen

Boot Huren
Sail In Parade 2020

woensdag 12 augustus 2020

Bekijk de binnenkomst van de Tallships van Sail 2020 vanaf het panoramadek van de Stortemelk. Terwijl de Tallships van IJmuiden naar Amsterdam varen, hebben Jullie een fantastisch uitzicht op alles wat er op het water afspeelt. Geniet ondertussen van lekker eten en drinken en de gastvrije sfeer aan boord. Het schip heeft meerdere salons en buitendekken en is van alle gemakken voorzien. Vaar mee en beleef dit geweldige evenement vanaf het water!

sail intocht boot huren 2020 rederij het ij amsterdam

“We zijn met jullie meegevaren tijdens de Sail in en we wilden laten weten dat we het een schitterende onvergetelijke ervaring vonden en dat de organisatie perfect was. Er was een leuke gezellige sfeer aan boord. We hadden ook een goede lage snelheid waardoor veel dat nog na ons kwam ook nog te zien was. Bedankt!”

Sail In Parade 2015

“Gisteren waren we op jullie boot de Stortemelk om de intocht van Sail mee te maken. We hebben een fantastische dag gehad en dat alles door jullie organisatie. Mooi schip, alles prima schoon, vriendelijk personeel en behulpzaam, tocht zoals beloofd. Nogmaals onze dank voor het programma en graag tot een volgende keer.”

Sail In Parade 2015

Arrangement
Sail Intocht 2020

woensdag 12 augustus 2020

€ 175 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 08:30 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam
  • 09:00 – Vertrek schip richting de start van de Sail In Parade in IJmuiden. Ondertussen krijgen jullie wat lekkers bij de koffie.
  • Rond 11.00 – Start Sail intocht 2020. Vanuit de sluizen van IJmuiden varen de Tallships richting Amsterdam begeleid door een bonte stoet van bootjes en schepen. Een fantastisch evenement waar jullie zelf onderdeel vanuit maken op ons klassieke schip Stortemelk. Het schip heeft meerdere buitendekken waaronder een groot panoramadek.
  • 11:15 – Terwijl de Tallships langzaam langs varen worden jullie verwend met een uitgebreide brunch.
  • 13:30 – Verschillende warme en koude borrelhapjes worden in gangen rondgebracht.
  • Rond 15.30 – Aanmeren in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord dat ook onderdeel is van het Sail evenementengebied.

Boothuur

inclusief 7 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief lekkers bij de koffie, uitgebreide brunch, heerlijke borrelhapjes en drankjes (koffie, thee, fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020 en kunnen daarom in het hele evenementengebied varen. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee tijdens dit geweldige evenement!


Privacy verklaring

Boot Huren Sail In Parade 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Sail In Parade op woensdag 12 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.