Selecteer een pagina

Tot 75 personen

Boot Huren
Sail Lunch Vaartocht

donderdag 13 t/m zondag 16 augustus

Beleef Sail 2020 vanaf het water! Huur onze historische sleepboot Independent3 en geniet van de prachtige Tallships en de geweldige sfeer. Ondertussen worden jullie verwend met een heerlijke lunch. Het schip is van alle gemakken voorzien en de informele, gezellige huiskamersfeer zorgt ervoor dat het een onvergetelijke Sail ervaring wordt. Dus stap aan boord en laat jullie verwennen door onze gastvrije bemanning!

sail intocht boot huren 2020 rederij het ij amsterdam
“Nogmaals bedankt voor de zeer goede verzorging tijdens onze boottocht met Sail. Iedereen heeft genoten.” Sail Lunch Vaartocht 2015

Arrangement
Sail Lunch Cruise 2020

13 t/m 16 augustus

€ 99,50 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 12:00 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam. Ontvangst met prosecco.
  • 12:15 – Na ontvangst met prosecco door de Kapitein en bemanning zal het schip vertrekken voor een onvergetelijke Sail Cruise op het IJ langs de statige Tallships, indrukwekkende marineschepen en mooie historische (stoom)boten van Sail 2020. Terwijl jullie met een drankje in de hand genieten van de geweldige sfeer en alle schepen en bootjes op en rond het water, brengt de bemanning een heerlijke lunch rond.
  • 15.00 – Ontschepen in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord dat ook onderdeel is van het Sail evenementengebied.

Op zondag 16 augustus zijn de tijden van 11.00 tot 14.00u in verband met de Sail Out Parade.

Boothuur

inclusief 3 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief ontvangst met prosecco, uitgebreide lunch en drankjes (fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020 en kunnen daarom in het hele evenementengebied varen. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee met SAIL 2020!


Privacy verklaring

Boot Huren Sail Lunch Vaartocht 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Lunch Vaartocht tijdens Sail Amsterdam 2020 op donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 augustus of zondag 16 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.