Selecteer een pagina

Tot 250 personen

Boot Huren
Sail Avond Cruise

woensdag 12 t/m zaterdag 15 augustus

Bekijk de spectaculaire avondshow van Sail 2020 vanaf ons panoramadek. Geniet met een drankje in je hand van de prachtige Tallships en de geweldige sfeer op het water. De bemanning brengt ondertussen heerlijke borrelhapjes rond. Het schip heeft meerdere salons en buitendekken en is van alle gemakken voorzien. Stap aan boord en beleef een geweldige avond uit met Sail!

sail intocht boot huren 2020 rederij het ij amsterdam
“Wij hebben meegevaren vrijdagavond op de Stortemelk bij Sail. Wij vonden het geweldig! De hapjes, de muziek, de boot, de sfeer! Het was één groot feest! Bedankt!” Sail Vuurwerk Avond 2015

Arrangement
Sail Avond Cruise 2020

12 t/m 15 augustus

€ 149,50 p.p. ex. BTW

Programma:

  • 20:00 – Inschepen in onze thuishaven in Amsterdam. Ontvangst met prosecco.
  • 20:30 – Na ontvangst met prosecco door de Kapitein en bemanning zal het schip vertrekken voor een onvergetelijke Sail Cruise op het IJ langs de statige Tallships, indrukwekkende marineschepen en mooie historische (stoom)boten van Sail 2020. Terwijl jullie met een drankje in de hand genieten van de geweldige sfeer en alle schepen en bootjes op en rond het water, brengt de bemanning heerlijke borrelhapjes rond.
  • 23.00 – Een spectaculaire Sail avondshow met licht en geluid.
  • 00.00 – Ontschepen in de thuishaven ‘Kaap de Groene Hoop’ in Amsterdam-Noord dat ook onderdeel is van het Sail evenementengebied.

Boothuur

inclusief 4 uur boothuur en bemanning

Eten & Drankjes

inclusief ontvangst met prosecco, uitgebreide borrelhapjes en drankjes (fris, bier, wijn)

Bijdrage Sail

Wij, Rederij het IJ, zijn officiële partner van Sail 2020 en kunnen daarom in het hele evenementengebied varen. De arrangementsprijs is inclusief afdracht Sail.

Extra opties

Nog andere wensen, zoals bijvoorbeeld live-muziek of speciaal bier? Laat het ons weten. Ook kan je altijd je bedrijfsvlag door het schip laten voeren.

Vaar mee met SAIL 2020!


Privacy verklaring

Boot Huren Sail Avond Vaartocht 2020

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Avond Arrangement tijdens Sail Amsterdam 2020 op woensdag 12, donderdag 13, vrijdag 14 of zaterdag 15 augustus 2020 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.